TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT- JÄLLEENMYYJÄT

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT- JÄLLEENMYYJÄT

 

 
               

Myyjä:
Rosafox Oy Ltd

 

Ostaja:

     


Toimitusehdot
 

             

Incoterms 2010

FCA Klaukkala :

Kuljetusehto on vapaasti  rahdinkuljettajalla  sovittussa paikkassa (Klaukkala)
 

 
 

Tilausvahvistus ja toimitusaika
 

             

Myyjä vahvistaa toimituksen faxilla tai sähköpostilla ennen lähetystä, liittäen siihen laskun. Toimituspäivä määritellään päiväksi, jolloin tuotteet lähtevät tehtaalta.

 


Maksuehto
 

           

Alle 300 kappaleen tilauksien maksuehto 100 % etukäteen. Yli 300 kappaleen tai yli sen tilauksiin maksetaan 30 % etumaksu koko summasta heti kun tilaus on vahvistettu ja loppuosa juuri ennen tilauksen toimitusta, jollei toisin sovita. Jokainen TOIMITUSERÄ maksetaan 100 % etukäteen.

 
 
 
 

Alennukset

50 kpl / tilaus alennus on 5 %; 100 kpl/ tilaus alennus on 10 %  
Alennus koskee kertatilausta ja tilauksen tulee olla maksettu kokonaisuudessaan toimitushetkellä.

   

Minimitilaus
 

           

Minimi tukkutilaus on 1000 € tai 10 kappaletta huiveja (tähän määrään voi sekoittaa eri malleja ja värejä) tai kauluksissa minimimäärä on 10 kappaletta per malli
(tähän voi sekoittaa eri värejä). Pienemmät tilaukset käsitellään vähittäismyyntihinnoin.

 


Maksutapa
 

           

Maksutapa on maksumääräys, ellei toisin sovita. Uusien Euroopan Unionin säännösten mukaan tulee tilisiirroissa käyttää aina IBAN ja SWIFT/ BIC -koodeja. Kumpikin osapuoli vastaa oman maansa pankkikuluista.

 
 


Tilauksen peruutus
 

           

Alle 100 kappaleen tilaukset tulee peruuttaa kirjallisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen tilauksen toimitusta. Yli 100 kappaleen toimitukset tuli peruuttaa viimeistään neljä viikkoa ennen toimitusta. ETUMAKSUA EI PALAUTETA

 

 

 

 

       

Omistusoikeuden pidätyslauseke
 

           

Myyjä omistaa tuotteet siihen asti kun ostaja on ne maksanut kokonaisuudessaan. Ostaja on vastuussa tuotteista myyjälle vaikka hän panttaisi tuotteet kolmansille osapuolille.

 
 

 

Asiakirjavaatimukset
 

           

Ostaja vastaa kaikista oman maansa tulleista ja veroista sekä muista tuontimuodollisuuksiin liittyvistä asiakirjojen kustannuksista.

 

Takuuaika ja palautusoikeus
 

Kaikki tuotteiden laatuun liittyvät reklamaatiot tulee tehdä kohtuullisessa ajassa (14pv) siitä kun ostaja saa tuotteet haltuunsa ja on tarkistanut niiden laadun, määrän ja valikoiman.

Tuotteita ei voi palauttaa, jos ei ole sovittu toisin. Tuotteiden palautusta ei hyväksytä muuten kuin lakisääteisen virhevastuun edellyttämänä.  Myyjän takuuvelvoitteet eivät koske virheitä, mitkä ovat syntyneet epäasiallisesta tuotteiden käsittelystä.

 

Riitatilanteet

 

Kaikki erimielisyydet ja vaatimukset ratkaistaan ja perustuvat Suomen lakiin sekä kansainväliseen kauppalakiin, GISG. Mikäli osapuolten välille syntyy erimielisyyttä, pyritään ne ensin ratkaisemaan ystävällisessä ilmapiirissä neuvotellen. Molemmat osapuolet osallistuvat neuvottelujen kustannuksiin. Jos riitaa ja erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisellä neuvottelulla, ratkaistaan se Helsingin Käräjäoikeudessa Suomessa. Oikeuspaikka on Helsinki.

 

 

Hinnat

             

Kaikki hinnat ovat verottomia ja ilman tullimaksuja, ellei toisin määritellä. Myyjä säilyttää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

 
 

Rosafox® tavaramerkki

           

Rosafox on rekisteröity, Rosafox Oy Ltd. omistama tavaramerkki, ja sitä voi käyttää ainoastaan Rosafox Oy:n tai sen lisenssivalmistajien valmistamien alkuperäisten tuotteiden kanssa. Kaikki Rosafox tuotteet tulee myydä Rosafox tavaramerkein varustettuna. Rosafox pidättää kaikki aineettomat oikeudet.

 
 

Rosafox® Tuotteet  

           

Tuotteet ja kuosit on suojattu tekijänoikeuslailla ja lailla sopimattomasta menettelystä liiketoiminnassa. Rosafox-tuotteita ei voi myydä samankaltaisten tuotteiden kanssa tai tuotteiden, mitkä muuten rikkovat Rosafox Oy Ltd.:n tekijänoikeuksia ja muita ei-materiaalisia oikeuksia ja mitkä voivat vahingoittaa Rosafox brandin mainetta ja imagoa.

Kaikki oikeudet pidätetään.

   
               
   
   
 
 

Rosafox Oy
Y-tunnus: 1633962-3